30+1 online munka oldal, amelyen keresztül otthonról dolgozhatsz

0
1211
Online munka oldal

Ha van szabad kapacitásod, vagy megérett benned az elhatározás, hogy szabadúszóként folytasd a karriered, nem is választhatnál jobb időpontot. Napról napra egyre több cég nyit a freelancerekkel való együttműködésre – Magyarországon is -, egyre több weboldal specializálódik arra, hogy összekösse a projekt alapú megbízásokra nyitott munkaadókat a megfelelő freelance szakemberekkel.

Több cikket is szenteltünk már a témának, írtunk a legnagyobb online munka oldalakról, az Upwork sikerek titkairól, ügyfélszerzésről és az Interjú rovatunkban folyamatosan bemutatjuk a legfrissebb hazai kezdeményezéseket is. Ezúttal egy hosszabb listát állítottunk össze, hogy utána már ne legyen más teendőd, minthogy feltöltsd a profilod és keresgélj az ügyfelek között, vagy akár egyenesen megkeressenek a megrendelők.

  1. Upwork: A legnagyobb és valószínűleg a legnépszerűbb online munka oldal. Sokszor írtunk már róla, itt találod az összes eddigi cikket.
  2. Guru: Ha egy kicsit tömöttnek érzed az Upwork-öt, akkor a Guru is egy nagyon jó választás, akár óradíjas, akár projekt alapú munkát keresel.
  3. Freelancer: A freelancer.com-on amellett, hogy különböző kreatív munkákat találhatsz, gyakran különböző design versenyeken is részt vehetsz értékes nyereményekért.
  4. WeWorkRemotely: Ennél a weboldalnál rengeteg különböző munkát találhattok, egy a közös mindegyikben, hogy nem szükséges elvégzésükhöz beülnöd egy irodába.
  5. Fiverr: Itt bármilyen szolgáltatásodat, vagy online termékedet listázhatod 5 dolláros kezdő áron. Ha a megfelelő niche-ben vagy, akkor nagy megtérülése lehet a munkádnak.
  6. OnSite: Ez egy szelektált freelancer bázissal rendelkező platform. Ahhoz, hogy felkerülj az oldalra, a korábbi munkáidból kell bemutatni párat, ezek után, jóváhagyást követően tudsz munkákra jelentkezni.
  7. Folyo: A magyarul viccesen hangzó folyo-n lényegében összekötnek egy freelancerrel, aki abban segít, hogy munkát találj magadnak.
  8. Mechanical Turk: Ez a platform az Amazon tulajdonát képezi. Fejlesztőket köt össze más fejlesztő csapatokkal, hogy így segíthessék egymás munkáját.
  9. The Muse: Ezen a platformon több, mint 80,000 munkát listáznak a világ minden tájáról, vannak közte érdekes, de részlegesen helyhez kötött munkák is.
  10. Topdigital Agency: Ezen a platformon digitális marketinggel foglalkozó ügynökségeket kötnek össze nagy megrendelőkkel. A platformnak van egy fix éves díja, aminek megfizetése után garantáltan kapunk 1 munkát.
  11. Indeed: Több munkát is találhatsz ezen a platformon, vannak közte helyhez kötött és freelancer munkák egyaránt.
  12. Freelanced: Egy szociális háló kifejezetten freelancereknek, ahol interakcióba léphetsz más freelencerekkel, valamint munkát is találhatsz.
  13. Skip the drive: Itt egy egyszerű filtereket használó rendszer segítségével találhatsz remote munkát magadnak.
  14. Virtual Vocations: Egyedi válogatott munkák több mint 2000 cégtől, naponta minimum 450 új állással frissül az oldal.
  15. Working Nomads: Különböző remote munkák, embereknek akik a világ bármely pontjáról szeretnének dolgozni.
  16. Remotive: Itt főleg sales és marketing munkák közül tudunk válogatni.
  17. Flexjobs: Nagy cégekhez bedolgozós melókat és válogatott profilokat találhattok ezen az oldalon.
  18. Peopleperhour: Eredetileg az angol piacra épült platform, de mára már rengeteg nemzetközi projektet lehet találni rajta.
  19. Crowdsite: A kreatívoknak és dizájnereknek készített platformon lényegében egy 150 karakteres leírás alapján tudsz jelentkezni munkákra, posztolós jelleggel.
  20. YunoJuno: Egy platform, ahol a munkaszerzés mellett nyomonkövetheted a kifizetéseidet és beállíthatod a neked megfelelő munkaórákat.
  21. JustAnswer: Itt szabadúszó szakértőként tudtok pénzért kérdéseket megválaszolni. Orvosoknak, jogászoknak és pénzügyi szakértőknek hasznos legfőképp az oldal.
  22. Krop: Építsd fel a portfóliódat és találj munkát egyaránt a Krop segítségével.
  23. CloudPeeps: Ez az oldal marketing és dizájn szakembereket köt össze potenciális ügyfelekkel.
  24. Aquent: Különböző nemzetközi marketing csapatokba ad lehetőséget bedolgozni.
  25. Damongo: Az első számú oldal mikro-munkák elvégzésére. Egyszerűbb munkák és feladatok, amikkel segítheted nemzetközi cégek ügymenetét.
  26. LinkedIn Profounder: A LinkedIn is belépett már a nemzetközi munkaközvetítő piacra, a szolgáltatás még nem teljes, de érdemes lesz szemmel tartani, hogy hova fejlődik.
  27. Toptal: Az egyik leginkább szűrt freelancer platform, bekerülni nagyon nehéz, viszont hatalmas ügyfelekkel és projektekkel találkozhatnak az ide tévedt freelancerek.
  28. Simply Hired: Munkák a világ minden tájáról, minden témakörben.
  29. Jooble: ez egy globális keresőmotor, kifejezetten álláshirdetésekre tervezve. Érdemes időnként megnézni mit dob ki freelance kategóriában.
  30. 99DESIGNS: Készíts grafikákat megrendelésre.
  31. LocalSolo + Commulo: A két cég egybeolvadását követően a cél egy minden freelancer számára kielégítő platform létrehozása. Kíváncsian várjuk hova halad ez az oldal.

Ne maradj le a friss hírekről!

A friss cikkeket, a legizgibb freelancer eseményeket és egyéb hasznos érdekességeket havonta 1x elküldjük a hírlevél feliratkozóinknak egy tartalmas, bullshit mentes emailben. Ha szeretnéd te is megkapni ezt a levelet havi 1x, itt iratkozz fel.