Építsd a személyes márkádat a FreelancerBlogon!

Kedvezményes megjelenési lehetőség szabadúszóknak

Jól tudjuk, hogy szabadúszóként milyen fontos az erős személyes márka és a láthatóság. Ezért egy kedvezményes ajánlat keretében segítünk, hogy egy hiteles felületen jelenhess meg a potenciális ügyfeleid előtt!

Bemutatkozás a szabadúszók online magazinjában

Közösen készített, minimum 500 szavas interjú jellegű cikk, az oldal stílusához illeszkedve. A jelentkezésedet követően egy kérdéssort küldünk neked, ez képezi majd a cikk alapját. Ha egyedi, hosszabb tartalmat szeretnél megjelentetni, fizetett hirdetési támogatással, nézd meg a Médiaajánlatunkban szereplő lehetőségeket.

Kerülj a potenciális ügyfeleid látóterébe!

A FreelancerBlogot évente több mint 40.000 olvasó keresi fel, 90%-ban organikusan, a Google-ből érkeznek. A rólad készült anyagot freelancerek és hazai KKV-k, cégek látják majd, akik mind-mind potenciális ügyfelek lehetnek számodra. De ajánlásokat is szerezhetsz azáltal, hogy a meglévő ismerőseidnek egy hiteles, elismert felületen mutatod be a tudásod, tapasztalatod, szolgáltatásod. Gondolj csak bele, milyen hatásos lenne egy veled készült interjú a szabadúszók elsőszámú online magazinjának hasábjain!

Link elhelyezés, hírlevél és social media megosztás

A megjelenő cikkben elhelyezhetsz a freelancer profilodra mutató linket (weboldal, Linkedin, Behance, stb.) vagy egy konkrét kedvezményes ajánlatra is terelheted az olvasókat. Annak érdekében, hogy a bemutatkozód minél többekhez eljusson, megosztjuk a havi hírlevelünkben (közel 1500 feliratkozó, 40% megnyitási arány) és a közösségi média felületeinken (facebook oldal és csoport, Linkedin) is.

10+ év tapasztalat freelancer márkaépítésben

Jól tudjuk, mire van szüksége egy freelancernek, hogy igazán jó ügyfeleket szerezzen: minőségi tartalomra és láthatóságra. Ez a cikk rólad és a szolgáltatásodról fog szólni, érthetően, emészthetően, hitelesen. Bár a FreelancerBlog 5 éve indult, már 10 éve építjük a hazai szabadúszó közösséget, így bőven van tapasztalatunk abban, hogy egy ilyen lehetőséggel hogyan érdemes élni. A legjobb ötleteinkkel segítünk abban, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a lehetőségből.

Limitált ajánlat 55% kedvezménnyel (65.000 Ft 36.000 Ft) kizárólag szabadúszóknak.

Ez egy limitált ajánlat, ezen az áron maximum 10 megjelenési csomagot biztosítunk és kizárólag szabadúszók számára elérhető. A csomag listaára 65.000 Ft, azonban az első 10 jelentkezőnek 36.000 Ft áron biztosítjuk a megjelenést, melyről alanyi áfamentes számlát állítunk ki.

Korlátlan ideig elérhető értékes tartalom Rólad, egy konferencia belépő áráért

Az elkészített bemutatkozó cikk korlátlan ideig elérhető marad a FreelancerBlogon, és akár éveken át támogat téged az ügyfélszerzésben. Egy konferencia belépő áráért több száz új ismeretségre tehetsz szert a FreelancerBlogon keresztül.

Ne bújkálj tovább, válj láthatóvá a FreelancerBlog oldalán!

Nincs más teendőd, mint emailben elküldeni, hogy ki vagy és mivel foglalkozol! A továbbiakat pedig már közösen, veled egyeztetve tervezzük meg! Kattints a lenti gombra vagy ha a technika ördöge máshogy gondolja, akkor írj a hello@freelancerblog.hu-ra!