FREELANCER FESTIVAL 2019: 10 érv, amiért kihagyhatatlan

0
98

A FREELANCER FESTIVAL a szabadúszó életmód híveinek legnagyobb hazai eseménye, idén április 6-án, szombaton kerül megrendezésre a The Studios különleges hangulatú épületében. A rendhagyó konferencia délelőttjén a téma legnevesebb hazai szakértői festik meg a munka jövőjének portréját, majd a délutáni szekcióban 18 egyedi történeten keresztül ismerheted meg a freelancer életmódot olyan színesen és sokoldalúan, amilyen az valójában!

Lássuk, miért kell mindenképpen ott lenned:

1. MERT a független munkaerő (más néven freelancerek) létszámának dinamikus növekedése a technológiai fejlődés és egy erőteljes társadalmi trend által hajtott, visszafordíthatatlan társadalmi-gazdasági jelenség. Ezért neked is érdemes felkészülnöd a nagyon közeli jövőre és többet megtudni arról, kik a globális munkaerőpiaci változások motorjai.

2. MERT egyértelmű tanácsokat és gyakorlati útmutatót adunk olyan fontos kérdésekben, mint az anyagi biztonság, a pénzügyi tudatosság, a napi rutin és időgazdálkodás, az ügyfélszerzés és megtartás vagy a család és a munka összehangolása.

3. MERT a The Studios nemcsak a különleges hangulatú tereivel, hanem egy inspiráló társaságban eltöltött ebéd keretein belül ínyenc finomságaival és különleges italaival is hozzájárul a kellemes hangulathoz.  

4. MERT a délutáni szekció több szempontból is egyedi: nem prezentációk, hanem pódiumbeszélgetések keretében ismerheted meg a számodra legizgalmasabb embereket és történeteket. Összesen 18 freelancer storyból válogathatsz, mindegyik más, mindegyik különleges.

5. MERT 2019. április 6-án, szombaton lesz, így alkalmazottként, vagy kisgyerekes anyukaként talán könnyebben el tudsz szabadulni és a napnyi inspirációval, gyakorlati útravalóval és egy támogató közösség erejével felvértezve vághatsz bele terveid megvalósításába.

6. MERT olyan partnerek támogatják ezt az egyedülálló eseményt és kezdeményezést, mint az ország két legismertebb közösségi irodája, a KAPTÁR és a LOFFICE, olyan innovatív vállalkozások, mint az Instantplace, a Let’sNearshore, a Work.buzz vagy a Womenspiration.

7. MERT az eseményt after party zárja, ahol kellemes, baráti hangulatban beszélgethetsz a számodra legtöbbet adó előadóval vagy a napközben melletted ülő új ismerősöddel, leendő barátoddal, üzleti partnereddel.

8. MERT a megvásárolt jegyekhez a rendezvény napján egy különleges kedvezményfüzetet mellékelünk. A füzetben azoknak a szabadúszó szakembereknek és támogató kisvállalkozásnak az ajánlatai szerepelnek, akikkel már jó tapasztalatokat szereztünk, és szívesen támogatják a fesztivál résztvevőit, hogy ne kelljen minden váratlan helyzettel önállóan megküzdeniük.

9. MERT a program sűrű és tartalmas, de egy hosszú ebédszünet és az előadások között legalább 30 perces szünetek gondoskodnak arról, hogy a friss gondolatok és ötletek pihentetett, termékeny talajra hulljanak, és legyen időd kötetlen beszélgetésekre is.

10. MERT ez nemcsak egy egyszeri esemény, hanem egy élő, egymást támogató, fantasztikus közösség, ahova ha egyszer belépsz, nem engedjük el a kezed, hanem számos fórumot biztosítunk arra, hogy érezd, a kihívásaiddal nem vagy egyedül!

Az ajtó nyitva, lépj be rajta: https://freelancerfestival.hu/!