Könyvajánló: Ötletek könyve, Alkossunk maradandót! és Találd meg a miértedet!

0
94
Könyvajánló: Ötletek könyve, Alkossunk maradandót! és Találd meg a miértedet!

Tudtad, hogy szeptember 8. az olvasás világnapja? Hogy, hogy nem épp úgy alakult, hogy erre a napra esett a szeptember havi meetupunk, melyet ezúttal az online térben tartottunk meg, de a könyvsorsolás így sem maradt el. Ezúttal az alábbi 3 izgalmas könyv talált gazdára a HVG Könyvek felajánlásában. Akik most nem járatak szerencsével, azok se csüggedjenek, mivel a kisorsolt könyvekre a meetupot követő 2 hétben 20% kedvezményt biztosít a kiadó: az aktuális könyvekért és kuponkódokért kövesd facebook oldalunkat!! Olvasásra fel!

Ötletek könyve – 50 vizuális módszer a hatékony ötleteléshez / Kevin Duncan

Hány résztvevővel tudunk a leghatékonyabban ötleteket gyűjteni? Milyen eszközökkel ösztönözhetjük csapatunkat igazán használható ötleteik megosztására? Miért érdemes Richard Bransont és David Beckhamet is bevonnunk a brainstormingba?

Sikeres üzleti megoldásokhoz csak életképes, eredeti és megvalósítható ötleteken keresztül juthatunk.  Kevin Duncan üzleti tanácsadó, marketingszakértő és motivációs előadó praktikus kötete 50 kiváló tippet ad az ötletgyűjtés előkészítéséhez, beindításához, az ötletek kidolgozásához, minősítéséhez és megvalósításához. A vizuálisan is ábrázolt módszerekhez fűzött magyarázatok segítenek kiválasztani az adott helyzethez leginkább illőt, így minden eddiginél hatékonyabbá tehetjük a brainstorming folyamatát.

Megveszem a könyvet a HVG könyvek oldalán >>

Alkossunk maradandót! – Az értékteremtő vállalkozás felépítése / Jocely K. Glei

Miként tegyük termékünket egyúttal vonzó üggyé is? Miért előnyös a márkaépítés szempontjából, ha átláthatóvá tesszük a cégünket? Hogyan vonjuk be vevőinket a történetünkbe?

Ebben az igényesen összeállított kötetben húsz, a maga területén meghatározó vezető, többek között Scott Belsky, Seth Godin és Simon Sinek mutatja be, hogyan kamatoztassuk kreativitásunkat az üzleti életben. Praktikus tippeket kapunk a vállalkozásunk céljának meghatározása, a termék(élmény)fejlesztés, az ügyfeleink szolgálata és a csapatvezetés témájában. Páratlan segítség, hogy valódi hatást gyakorolhassunk a számunkra legfontosabb területeken.

Megveszem a könyvet a HVG könyvek oldalán >>

Találd meg a miérted! – Mi motivál minket és csapatunkat? / Simon Simek, David Mead, Peter Docker

Tisztában vagyunk vele, miért tesszük nap mint nap, amit teszünk?
Mi a megoldás, ha a miértünk nem kapcsolódik a jelenlegi munkánkhoz?
Hogyan hangoljuk össze csapatunk tagjainak miértjét szervezetünk közös törekvéseivel?

A munkánkban megtalálni a kiteljesedés lehetőségét nem kiváltság, sokkal inkább alapjog. Csak úgy végezhetjük lelkesen a feladatainkat, és tudjuk inspirálni a csapatunkat, ha megtaláljuk és megértjük a tevékenységünk célját.
Simon Sinek sztártanácsadó Kezdj a miérttel! című TED-előadása és könyve után Peter Docker és David Mead közreműködésével végre elkészített egy gyakorlati útmutatót. A Találd meg a miérted! bemutatja, hogyan alkalmazhatjuk a miért-koncepciót a mindennapi életben. Jól felépített gyakorlatok, illusztrációk és lépések segítenek felfedezni saját legbelső motivációnkat. Akár életünk első pozíciójában szeretnénk kiteljesedni, akár egy vállalat vagy más szervezet vezetőjeként, saját és csapatunkkal közös miértünk megtalálása a tartós siker és inspiráció záloga.

Megveszem a könyvet a HVG könyvek oldalán >>