Konferencia és minőségi időtöltés a jövőből – a forradalom hetében jön a Freelancer’s Week!

0
76

Innovatív, egyszerre online és valóságos események egyhetes sorozatából álló nagyrendezvénnyel készül vállalkozók, szabadúszó kreatívok, és startupperek számára a FreelancerBlog, a hazai szabadúszó szcéna egyik legjelentősebb szereplője. A Freelancer’s Week teljes mértékben élvezhető lesz online, miközben Budapest mellett négy másik városban és különleges helyszíneken is zajlanak az események október végén. 

Az esemény gerincét a freelancer karrierépítéshez nélkülözhetetlen  szakmai előadások adják. A vállalkozásindítás és -fejlesztés, a személyes márkaépítés és online marketing, a munka-élet egyensúly és a kreatív önmegvalósítás területein nagyon gyakorlatias, képzésnek is beillő előadások és kerekasztal-beszélgetések váltják majd egymást

Nem maradnak ki az olyan slágertémák mint a szabadúszás kezdő lépései, a megfelelő árazási stratégia, az ügyfélkör kiépítése és folyamatos menedzselésének legjobb megoldásai, a hatékony munkanap megtervezése, a folyamatos “flow” elérése és a vállalkozólét negatívumainak  (mint a stressz, a szorongás, a korai kiégés és a magányosság) hatásos kezelése, csírájában elfojtása.

A szervezők hangsúlyozzák, hogy az esemény teljes mértékben élvezhető online, otthonunk kényelméből is, beleértve az előadóktól való élő kérdezési lehetőséget, sőt, a konferencia-fesztiválon résztvevőkkel való kötetlen beszélgetésekről, kapcsolatépítésről sem kell lemondania azoknak, akik a távolból követnék az eseményeket. Az online programoknak egy egyedülálló virtuális rendezvénytér ad majd helyet, amelyet többek között az ENSZ, a Wall Street Journal és az Adobe is használ többezer fős online események lebonyolítására.

Természetesen minden szakmai eseményről videó készül, ami élőben is követhető, de 2020. október 31-ig vissza is nézhető. A FreelancerBlog tagsági programja – ami most a Freelancer’s Week keretében kedvezményes áron érhető el – pedig akár 12 hónapon át biztosítja a visszanézés lehetőségét, a számos egyéb izgalmas funkció mellett, mint amilyen a magyar szabadúszók zárt Slack-csatornája, vagy a csak a tagok számára elérhető speciális események, kedvezmények és extrák.

Az online tér adta lehetőségek miatt Budapest mellett négy másik városban (Miskolc, Szeged, Pécs, Veszprém)  is zajlanak a Freelancer’s Week eseményei. A program egyik izgalmas újítása, hogy az “okosító” szakmai programokon kívül és után, a hétvégi napokon kirándulásokat, sporteseményeket és egyéb kiscsoportos kreatív eseményeket szerveznek, amelyek a feltöltődésről szólnak, és lehetőséget adnak arra, hogy a résztvevők kötetlenül beszéljék át az előadásokon hallottakat egymás között, közös ötleteléseknek és együttműködések kialakításának adva teret és minőségi időt.

A Freelancer’s Week hivatalos programja a lenti weboldalon érhető el, az esemény október 19-25. között zajlik 5 városban és az interneten. 

További infók és regisztráció: https://freelancersweek.ticketninja.io/

A Freelancer’s Week szervezői sikeres és elismert szabadúszó-blogot illetve a toplisták elején szereplő podcastet működtetnek és havi meetup sorozatban foglalkoznak a vállalkozói lét legfontosabb és legaktuálisabb témáival és fejleményeivel. A 2020 tavaszán elindult tagsági program csomagban nyújtja ezeket a szolgáltatásokat amellett, hogy egy összetartó szakmai közösségbe is belépést biztosít.

A Freelancer’s Week a szervezők szerint egy aktuális és reális válasz a 2020-as évek speciális kihívásaira, beleértve a koronavírust, illetve az annak kapcsán lezajló remote work forradalmat és gazdasági átrendeződést is. Az esemény nem csak programjában, hanem filozófiájában és technikai lebonyolításában is a rendezvényszervezés abszolút élvonalát képviseli és a közeljövő talán legfontosabb kérdéseire kíván határozott választ adni, mind a munkavégzés, mind a szakértői életmód terén. 

Borítókép: Miguel BrunaUnsplash