1065 Budapest, Révay köz 4.

A KAPTÁR Budapest szívében van, közel mindenhez és mindenkihez. A legelsők között nyitott meg a magyar fővárosban, közel 6 éve. Közösségi iroda és rendezvénytér, kisvállalkozások és más szervezetek székhelye, tárgyaló, coaching és off-site helyszín. 
A közösségi iroda, a kávézó és a nappali kedves keresztezése, ha valaki bekukucskál az ablakon, egyből átjön a kávézó élmény, azonban az ötletes kialakításnak köszönhetően tökéletesen lehet csak a munkára koncentrálni. Kezdetben egy, csendes utcára nyíló szinttel kezdték meg a működést, de néhány éve egy újabb szint kialakítása vált szükségessé. 2017-ben pedig a szemközti épület földszintjén nyílt meg a KAPTÁR Happening, kifejezetten rendezvények befogadására. 2016-ban az amerikai Forbes magazin a Föld 5. legjobb coworking irodájává választotta.

Levendel Áronnal, a KAPTÁR társalapítójával készült interjúnkat ide kattintva éred el: Beárazott szabadságok

Konyha és Kávé

Nespresso kávégép, kávénként 250 Ft-ért. Három konyhasarok áll a bérlők rendelkezésére, hűtővel, mikróval, teljes konyhai felszereléssel, így kedvenc bögréjükben kávét vagy teát is el tudnak készíteni. 

Tárgyaló és rendezvényterem

Összesen 7 darab 2-12 fős, napfényes üvegfalú tárgyaló, igény szerinti berendezéssel és elrendezésben. 

Rendezvényekre 60 főig a KAPTÁR Happening egész nap foglalható, esetenként a KAPTÁR emeleti rendezvényterme is 30 fős eseményeknek ad otthont.

Galéria

Árak

Félnapi jegy: 2500 Ft + Áfa

Napijegy: 3500 Ft + Áfa

Bérletek: változatos, rugalmas opciók, a heti egy napostól a korlátlan havi bérletig.

Az aktuális árakról bővebb információt a KAPTÁR weboldalán találsz.

Elhelyezkedés

1065 Budapest, Révay köz 4.