KAPTÁR közösségi iroda

0
12

 1065 Budapest, Révay köz 4.

A KAPTÁR Budapest szívében van, közel mindenhez és mindenkihez. A legelsők között nyitott meg a magyar fővárosban, közel 6 éve. Közösségi iroda és rendezvénytér, kisvállalkozások és más szervezetek székhelye, tárgyaló, coaching és off-site helyszín. 
A közösségi iroda, a kávézó és a nappali kedves keresztezése, ha valaki bekukucskál az ablakon, egyből átjön a kávézó élmény, azonban az ötletes kialakításnak köszönhetően tökéletesen lehet csak a munkára koncentrálni. Kezdetben egy, csendes utcára nyíló szinttel kezdték meg a működést, de néhány éve egy újabb szint kialakítása vált szükségessé. 2017-ben pedig a szemközti épület földszintjén nyílt meg a KAPTÁR Happening, kifejezetten rendezvények befogadására. 2016-ban az amerikai Forbes magazin a Föld 5. legjobb coworking irodájává választotta.

Levendel Áronnal, a KAPTÁR társalapítójával készült interjúnkat ide kattintva éred el: Beárazott szabadságok

Konyha és Kávé

Nespresso kávégép, kávénként 250 Ft-ért. Három konyhasarok áll a bérlők rendelkezésére, hűtővel, mikróval, teljes konyhai felszereléssel, így kedvenc bögréjükben kávét vagy teát is el tudnak készíteni.

Tárgyaló és rendezvényterem

Összesen 7 darab 2-12 fős, napfényes üvegfalú tárgyaló, igény szerinti berendezéssel és elrendezésben.

Rendezvényekre 60 főig a KAPTÁR Happening egész nap foglalható, esetenként a KAPTÁR emeleti rendezvényterme is 30 fős eseményeknek ad otthont.

Galéria

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Árak

Félnapi jegy: 4900 Ft + Áfa

Napijegy: 5900 Ft + Áfa

Bérletek: változatos, rugalmas opciók, a heti egy napostól a korlátlan havi bérletig.

Az aktuális árakról bővebb információt a KAPTÁR weboldalán találsz.

Érdekelnek a Coworking Irodák?

Elhelyezkedés

1065 Budapest, Révay köz 4.

[wpgmza id=”1″]