3 napos elvonulás a karrierváltás jegyében, szakértőkkel a csodás Balaton-felvidéken!

A karrier kérdése sok embert foglalkoztat. Szeretnénk kiteljesedni, megvalósítani szakmai álmainkat és megélni a sikert. Ez egy összetett folyamat, amit sokszor úgy érzünk nem is mi irányítunk, hanem a körülményeink alakítják az utunk, és gyakran előfordul, hogy azon kapjuk magunkat, hogy nem vagyunk jó helyen, elkezdünk azon gondolkodni, hogy lehetne ezen változtatni.

Itt jön képbe a karrierváltás gondolata, ami sokszor egy jól kitaposott, kijárt út elhagyásával jár együtt. Ez nem egyszerű. Még akkor sem ha egyértelműen tudjuk, hogy az nem a mi utunk. Sok dilemma kíséri végig azt a folyamatot, ami során végül eljutunk oda, hogy meg merjük lépni a váltást és kiugrunk a jól megszokott mókuskerékből az ismeretlenbe. Mi az, ami inspirációt adhat nekünk a karrierváltáshoz? Hogyan kerülhetünk egyre közelebb az álmainkhoz? Ebben szeretnénk segíteni ezen a 3 napos elvonuláson.

Mire számíthatok az elvonuláson?

Rántsd ki magad a szürke hétköznapokból, gyere velünk egy olyan helyre, ahol töltődhetsz, inspirálódhatsz, kikapcsolódhatsz, szabadjára engedheted gondolataid. Figyeld meg, a természet ereje, az új felfedezések és kapcsolódások élménye mind-mind pozitív hatással lesz valami új születéséhez, befogadásához. Adj neki teret, hogy ezek a gondolatok megérkezhessenek hozzád.

 • Inspirálódhatsz karrierváltók saját történeteiből.
 • Ismerkedhetsz, kapcsolódhatsz másokkal, akik hozzád hasonló cipőben járnak, keresik az útjukat. Tanulhattok egymás jó gyakorlataiból , már megtett lépéseiből.
 • Kapcsolódhatsz magaddal, a szíveddel, ami segít mélyíteni önismereted.
 • Kézzelfogható tudásanyagot kaphatsz saját vállalkozásod beindításához, üzleti terved kidolgozásához.
 • Csodás környezetben töltődhetsz a balaton-felvidéki PortusHome coworking & coliving helyszínén, a 200 lakost számláló Vászoly falucska domboldalain, balatoni friss levegőn, környékbeli kirándulásokkal, szabadtéri közös jógázásokkal színesítve a szakmai kapcsolódást.

Milyen programok várnak rám az elvonuláson?

A program során megmutatjuk milyen egyéb formái vannak a munkavállalásnak: ránézünk a freelancerek világára, a klasszikus vállalkozói létre és összehasonlítjuk mindezt az alkalmazotti életforma adta lehetőségekkel. Segítünk abban, hogy bárhonnan is érkezel, rálátást kapj másfajta működésre is, ami új kapukat nyithat meg számodra.

Április 27., péntek

 • Játékos ismerkedés és kapcsolódás egymással
 • Közös ebéd
 • Önismereti játékok, feladatok
 • Erdőfürdő (Slow Flow Walks)
 • Közös vacsora, tábortűz

Április 28., szombat

 • Reggeli jóga
 • Közös reggeli a teraszon
 • Workshop: A karrierváltás fázisai
 • Inspiráció - Anita: Utam a multiból a saját ötlet felé
 • Közös ebéd
 • Inspiráció - Szilvi: A freelancer karrierút + 10 lépéses üzleti tervezés
 • Inspiráció - Zsófi: Hogyan vállalkozz szívből önazonosan
 • Közös vacsora a fövenyesi Kalóz Strandbisztróban

Április 29., vasárnap

 • Közös reggeli a teraszon
 • Team coaching / Mastermind + Célállítás
 • Ebéd & programzárás

Az elvonulás szervezői és a programok facilitátorai

Lócki Anita

Talent partner és karrier coach

Multinacionális környezetben találta meg lehetőségeit, ahol 16 éve építi karrierjét. Értékesítésben szerzett erős üzleti szemléletet, majd a HR területen találta meg saját szenvedélyét a tehetségek fejlesztésében. Vezetőképzés, szervezetfejlesztés, coaching és mentoring területekkel foglalkozik jelenleg, melyekhez nemzetközi tapasztalatai adnak egy plussz perspektívát. Szabad idejében karrier coachinggal támogatja az útkeresőket, ezen belül kiemelt helyet kapnak a pályaválasztás előtt álló fiatalok. A HiCoach közösség megálmodója, mely jelenleg több mint 100 coach önkéntes munkájával segíti a pályaválasztásban a középiskolásokat.

Filep Szilvia

alapító, FreelancerBlog

Marketing és kommunikációs szakember, kedvenc területe a tartalommarketing. Nemzetközi nagyvállalati közegben edződött, a hazai freelancer ökoszisztéma építésében 2013 óta vállal aktív szerepet. Az Upwork egykori trénere, a FreelancerBlog alapítója, a Freelancer Festival, Freelancer's Week és Freelancer Piknik megálmodója, a Freedom X Fest nemzetközi konferenciasorozat társalapítója és projektmenedzsere. 2020 eleje óta egyre aktívabban vesz részt a közösségi irodai munkavégzés népszerűsítésében és izgalmas terek, koncepciók létrehozásában. Kiemelt ügyfele a vászolyi PortusHome Coworking & Coliving, de dolgozott több budapesti közösségi irodával és olyan különleges helyszínekkel, mint a Mandala Day Spa és Mandala Orient.

Tölgyessy Zsófia

Sikeres, marketinges, felsővezetői karrierjét hagyta hátra, hogy kövesse a szívét. Miután kilépett fél éven át utazott Délkelet Ázsiában, hogy világot lásson és visszaszerezze az élet szenvedélyét, amit az automata robotpilóta üzemmód kikapcsolt nála. A missziója, hogy minél több ember kövesse a szívét és az álmait. Life coachként az önismeret csodáját hirdeti. A Soulpreneur Program & Közösség alapítójaként pedig olyan szívközpontú vállalkozókat és vállalkozni vágyókat támogat, akik szeretnék, szívből, gyomorgörcs mentesen építeni a vállalkozásukat.

Mennyibe kerül és hogyan jelentkezhetek a 3 nap / 2 éjszakás női karrierváltó elvonulásra?

Minden csomag tartalmazza a 2 éjszaka szállást 2022. május 27-29. között a megjelölt szálláshelyen, minden napra tartalmas szakmai és relaxációs programokat, valamint napi 3x étkezést (kivéve a szombat esti közös vacsorát a fövenyesi Kalóz Strandbisztróban, ez az étkezés önköltséges). Az árak bruttó árak, melyről alanyi áfamentes számlát állítunk ki.

Karrierváltó elvonulás jegy - Kabin apartman egyágyas elhelyezéssel - 159.000 Ft / fő

A Kabin apartman a PortusHome kertjének egyik fákkal szegélyezett, csendes csücskében található. Franciaágy, fürdő és teljesen felszerelt, modern konyha és étkező kapott helyet ebben a különleges kabinházban. Az apartmanhoz saját terasz tartozik.

Karrierváltó elvonulás jegy - Loft apartman kétágyas elhelyezéssel - 129.000 Ft / fő

Loft apartman a PortusHome Colivingben kétágyas elhelyezéssel. A Loft apartmanok alsó részben egy egyszemélyes ágy, fürdő és teljesen felszerelt, modern konyha és étkező kapott helyet. Az emeleten franciaágy található. Az apartmanhoz saját terasz tartozik.

Karrierváltó elvonulás jegy szállás nélkül - 79.000 Ft / fő

Veszprém megyében élsz? Esetleg nyaralód van a Balaton-felvidéken? Tarts velünk az elvonuláson szállásfoglalás nélkül! A "bejárós" jegy tartalmazza minden napra a tartalmas szakmai és relaxációs programokat, valamint napi 3x étkezést.

Regisztrálj az elsők között 2022. április 24. éjfélig a Női Karrierváltó Elvonulásra és 15% kedvezménnyel tarthatsz velünk!