Open Coworking Week

MOST PRÓBÁLD KI MILYEN KÖZÖSSÉGI IRODÁBAN DOLGOZNI!

Itt a szuper lehetőség, hogy kipróbáld milyen a munkanap egy közösségi irodában! Ha még nem jártál ilyen helyen, garantáltan új élmény lesz, tonnányi inspirációval és még új kapcsolatokat is építhetsz!

Ha már jártál közösségi irodában, arra buzdítunk, hogy próbálj ki más helyeket is, ismerj meg új arcokat és fedezd fel milyen színes a hazai coworking paletta!

Az Open Coworking Week keretében 2022. április 25-29. között egy alkalommal ingyenesen dolgozhatsz a kiválasztott hazai közösségi irodában, Budapesten vagy vidéken! A résztvevők száma limitált, ha szeretnél élni a lehetőséggel, regisztrálj minél hamarabb.

A RÉSZVÉTEL MENETE

Válaszd ki a számodra szimpatikus közösségi irodát Budapesten vagy vidéken.

Nem dönthetsz rosszul: mindegyik hely más, egyedi és különleges, de bármelyiket is választod, nagy örömmel fognak fogadni téged!

Regisztrálj a bemutatkozók alatt elérhető linken keresztül!

Mindössze 1 perc, de ettől lesz flott és gördülékeny az egész!

A kiválasztott közösségi iroda 24 órán belül küld egy visszaigazolást, hogy van-e még helyük az adott napra.

Ha nincs, eggyezzetek meg másik időpontban vagy ha az időpotot nem szeretnéd változtatni, foglalj helyet egy másik irodában!

KÖZÖSSÉGI IRODÁK BUDAPESTEN

Baobab Coworking Oasis

1114 Budapest, Kemenes utca 14.

Coworkingnek nevezzük azt, mikor freelancerek, designerek, egyéni vállalkozók és kisebb cégek egy közös térben dolgoznak. Ha még nem sikerült elsajátítanod a laptop egyensúlyozás művészetét kis kávézó asztalokon; ha eleged van abból, hogy a pincér tízpercenként megkérdezi, hozhat-e még valamit; vagy ha megint eltelt egy hét anélkül, hogy kiléptél volna a az utcára - akkor valószínűleg készen állsz coworking irodában dolgozni. Itt a Baobabban, a Szent Gellért tér felett, egy csodás XX. század eleji villában (melyet a híres Vidor Emil építész tervezett) igyekszünk a coworking koncepcióját egy egészen új szintre emelni. Várunk mindenkit, aki nem szeretne saját irodát, de mégis olyan munkakörnyezetre vágyik, ahol új embereket ismerhet meg - akikkel együtt ötletelhet, akikkel közösen ebédelhet, vagy akár akikkel egy közös projektet is megtervezhet.

Eco Office

1064 Budapest, Izabella u. 68/b

Kutatási eredmények bizonyítják, hogy hatékonyabbak, nyugodtabbak, és boldogabbak leszünk, ha zöld környezet vesz körül. Ezért létrehoztunk egy közösségi irodát Nektek a belváros szívében, ahol zöld környezetben dolgozhattok. Egy olyan helyet, ami a környezettudatosságra épült. Ez az eco-office közösségi iroda. A városban számos közösségi irodát találsz, ahová be tudsz ülni dolgozni, de mi egy olyan helyet teremtettünk nektek, ahol a coworking új értelmet nyer. Segítünk, hogy néhány órára magad mögött hagyd a zsúfolt, rohanó város zaját és feltöltődj. Nálunk igazi zöld övezet inspirál mindennap, mintha csak a természetben lennél. A közösségi iroda alapvetően olyan embereknek, vállalkozóknak, cégeknek lett kitalálva, akik nem rendelkeznek üzlethelyiséggel, de a cég profiljához elengedhetetlen egy exkluzív környezet. Ha magadra ismertél, csatlakozz Te is egyedülálló eco-közösségünkhöz, ahol legfőbb célunk, hogy támogassuk egymást a kitűzött célok elérésében! Szeretnénk, ha Ti is az eco-office közösségi iroda tagjai lennétek, hozzájárulnánk egymás sikereihez és együtt létrehoznánk egy különleges eco-közösséget.

FRoffice

1134 Budapest, Lehel utca 14.

Eleged van az irodai légkörből, de már kezd kényelmetlenné válni a home office? Ráadásul a kiszámíthatatlan járványügyi helyzet miatt magad sem tudsz hosszútávon elköteleződni és tervezni? Akkor Neked a Coworking a megoldás. Pláne egy rugalmas, személyreszabott rendszerű, 0-24 órában elérhető, barátságos és modern stílusú hely. Pont amilyen az FRoffice, ahol az egy órás bérlés és az egy éves bérlés között bármilyen opcióval szolgálunk. Irodai munkaállomások, konferencia- és közösségi tér, valamint meghitt coaching- és wellbeing termek várnak Budapest 13. kerületében, a Dózsa György út és Lehel utca sarkán évek óta sikerrel működő, a közelmúltban (2021 nyara) fazonigazítást kapott, modern és ízlésesen berendezett, több funkciós, tágas helyiségünkben.

HUB55

1091 Budapest, Üllői út 55.

A HUB55 egy olyan hely, ahol találkozhat egymással ötletgazda és kivitelező, designer és menedzser, de a startup és üzleti világ bármely más szereplője is. Magyarországon egyedülálló startup központ, óriási belmagasságú közösségi irodával és tárgyalókkal, rendezvényterekkel, épületen belüli kávézóval és bárral. Innovátorok, kreatív elmék gyülekező helye a Corvin negyed szomszédságában. Szabadúszóként vagy kisebb csapat vezetőjéként is ugyanúgy megtalálod a számításaidat nálunk. Próbáld ki!

Kubik

1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6.

Szabadúszóként, egyéni vállalkozóként dolgozol, nem a szeretnéd otthonról szervezni a projektjeidet? Heti pár napra kiszakadnál a megszokott munkahelyi környezetedből és a home office-ból is elég volt? Költséghatékony, egyszerű megoldást kínálunk Neked, igényeidhez szabjuk szolgáltatásainkat: órákra, napokra, vagy akár hosszabb távra is bérelhetsz munkaállomást, zárt irodát és tárgyalót. Olyan meeting helyszínt keresel, ahol minden rendelkezésedre áll? Networking lehetőséget keresel és megosztanád legújabb startup ötletedet? Próbáld ki milyen az élet a KUBIK-ban ahol a nyugodt és inspiráló környezet mellett szakmai kapcsolatokat építhetsz és társat találhatsz következő projekthez! Ráadásul magaddal hozhatod a kutyusodat és a bringádat is biztonságos helyen tudhatod egész nap, emellett pedig minden segítséget megadunk vállalkozásodhoz, székhely szolgáltatásunk és a postai ügyek intézése mellett különböző témájú meetupokat tartunk, amellyel saját márkád és vállalkozásod ismertségét is növelheted! Egy kemény munkával töltött nap után pedig az ajtóból kilépve máris a nyüzsgő Pozsonyi úton találhatod magadat a legmenőbb éttermek és kávézók társaságában, vagy elmehetsz futni a pár percnyi sétára található Margit-szigetre.

Liftoff

1066 Budapest, Weiner Leó utca 4.

Liftoff coworking iroda Budapest pezsgő negyedében, ahol a közösség inspirál és feldob. A Liftoff Téged vár, ha kreatív alkotói közösségre, együtt gondolkodásra, inspiratív ötletekre vágysz. De akkor is látogass el hozzánk ha nem a szokványos értelemben vett módon és körülmények között vezeted és alakítod vállalkozásod mindennapjait, építed jövőjét és sikereit. Mi ehhez kínálunk teret és lehetőséget.

Loffice

1085 Budapest, Salétrom utca 4.

2009-ben Magyarországon elsőként, Ausztriában pedig az elsők között nyitottuk meg közösségi irodánkat, aktiválva a régióban a coworking mozgalmat. A design díjas műanyagfeldolgozó üzem, a kottanyomda és cipőgyár után 2020 nyarán, egy egykori vöröslámpás ház helyén építettük fel új, budapesti bázisunkat. A minimalizált ökológiai lábnyommal működő, okos épületben design irodák, hibrid munkaterek, tetőteraszra nyíló coworking iroda, kertkapcsolatos rendezvénytér, high-tech tárgyalók és coliving apartmanok adnak otthont a kreatív vállalkozások, családok, startupok és kulturális kezdeményezések nyüzsgő mindennapjainak. A korszerű munka- és életterek, valamint a használat-arányos, rugalmas bérleti konstrukciók mellett egy olyan támogató légkört biztosítunk, amely napról napra lehetőséget nyújt a szakmai és emberi kapcsolatok építésére, ihletszerzésre és önfejlesztésre. A Loffice-nál bérlők helyett közösség vár. A nyitottság és kooperáció alapérték. A stílusos és hatékony munkavégzést szolgáló funkciók pedig egy épületen belül érhetők el. Nyiss te is a jövő munkahelyére. Dolgozz, alkoss, barátkozz az új Loffice bázison!

Szikra Coworking

1072 Budapest, Klauzál utca 30.

A Szikra Budapest központjában, a Klauzál tér szomszédságában ad otthont a szabadúszók, startupok és egyéni vállalkozók közösségének, ahol zavartalanul dolgozhatsz, tárgyalhatsz, vagy akár rendezvényeket is tarthatsz. Mi magunk is a budapesti lakásirodákat hagytuk magunk mögött, hogy minőségi szolgáltatásainkkal gondoskodhassunk az összes munkaterülettel kapcsolatos problémádról. Flexibilis csomagjainkkal és rendezvényeinkkel kiemelt figyelmet fordítunk a szabadúszó-közösségek és egyszemélyes vállalkozók támogatására. Ha tárgyalóra, privát irodára van szükséged, vagy csak alkalmanként pár órára ugranál be, nézz be hozzánk, mi mindenre nyitottak vagyunk!

The Other WorkSpace

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 5.

Úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk azt a közösségi irodát, amire rá szerettünk volna találni amikor éppen mi kerestük a helyünket. Jó lenne ha személyesen látnád mire gondolunk, de megpróbáljuk itt írásban összefoglalni! Nálunk egy dolgon van a hangsúly: a tagok jólétén. Próbálunk mindent megtenni azért, hogy az irodában töltött idő kényelmesen teljen. Minden segítséget, szolgáltatást, és miegyebet amire szükséged lehet, azt próbáljuk rendelkezésre biztosítani (ha találsz valamit ami hiányzik, akkor szólj, mert minden továbbfejlesztési ötlet érdekes)! A fenti “miegyebek” magában foglalják a gyors internetet, felnőtteknek kényelmes méretű asztalokat és székeket, nyugodt környezetet, megfizethető árat, és 24 órás hozzáférést az irodához. Tehát ha eleged volt a zajos és túlzsúfolt közösségi irodákból, akkor gyere be, és érezd jól magad munka közben a The Other WorkSpace-nél!

KÖZÖSSÉGI IRODÁK VIDÉKEN

AZ iroda

8230 Balatonfüred, Arácsi utca 16.

Frissen nyitott közösségi iroda Balatonfüred központjában.

Communa

2030 Érd, Ács utca 31.

A Communa egy közösségi tér és coworking space Érd Parkváros szívében. Egy olyan közösségi iroda ahol, modern környezetben tudjuk elvégezni a napi feladatainkat és egy nyitott és vidám közösség tagjaként tudunk alkotni és dolgozni. Azért találtuk ki, hogy létrehozunk itt Érden egy közösségi irodát, hogy itt is legyen egy olyan hely, ahol letisztult és modern környezetben tudjuk elvégezni a napi munkát, ami jól megközelíthető, ahol egy nyitott és vidám közösség tagjaként tudunk alkotni és dolgozni és ahova egy élmény bejönni nap mint nap. A Communa egy hiánypótló közösségi tér azoknak, akik szabadúszóként egy inspiráló környezetet keresnek, azoknak, akik csak menekülnének a home-office bezártságából, vagy azoknak a cégeknek, akik költséghatékony megoldásokat keresnek. Egy olyan barátságos helyet akartunk létrehozni, ahová nemcsak dolgozni és inspirálódni jönnek be az emberek, hanem tanulni és fejlődni is.

Door Office

6725 Szeged, Mátyás király tér 26.

A Door Office egy közösségi iroda Szeged belvárosában: iroda, ahol lehetőséged van nyugodt körülmények között dolgozni; emellett közösségi tér, ahol új embereket ismerhetsz meg és kapcsolatokat építhetsz, ahol azt érezheted, hogy közösségbe tartozol. Íróasztalainknál elmélyült munkát végezhetsz, közösségi terünkben pedig megismerhetsz már coworkereket, ötleteket cserélhetsz, beszélgethetsz egy-egy csésze kávé vagy tea mellett. Akár nyugalomra, akár pezsgésre, akár inspirációra vágysz, megtalálsz minket az alsóvárosi ferences kolostorban.

PortusHome

8245 Vászoly, András utca 42.

A PortusHome egy találkozási pont, közösségi tér, teljeskörűen felszerelt iroda és mesés szálláshelyek különleges kombinációja. Tölts el egy napot a közösségi irodánkban, ismerkedj és töltődj fel a közösségi eseményeinken! Mindezt néhány napos vagy többhetes itt-tartózkodással is kombinálhatod. Cseréld le a magányos vagy éppen gyerekzsivajtól hangos otthoni munkanapokat egy kényelmes, jól felszerelt irodára és jó társaságra! Stabil, gyors internet, modern, tágas terek, inspiráló építészeti megoldások. 16 munkaállomásos tágas iroda, 2 Skype fülke, egy 6 fős és egy külön bejáratú 16 fős tárgyaló kapacitással. Az irodához tágas terasz és konyhasarok is tartozik. A közösségi irodában napijegyes, több alkalmas vagy havi bérletes konstrukcióban biztosíthatod magadnak a hatékony munkanapokat.

Coworking irodád van, de nem vagy benne a listában? Akkor mire vársz? Nyomj a tovább gombra és csatlakozz a kampányhoz!