Médiaajánlat

Mi a FreelancerBlog?

A FreelancerBlog alapja egy szakmai magazin, tudásbázis. Nem aktualitásokra épül, hanem a freelancer életmóddal kapcsolatos információk hiteles, megbízható forrása.

Viszont a márkanév mögött számos egyéb ötlet, kezdeményezés, komplex és sikeres együttműködés rejlik.

Teljeskörű marketingtámogatást nyújtottunk a Techysium nevű magyar freelance IT developer platformnak. Kollaboráltunk az irodabútorokra és optimális munkakörnyezetre specializálódott Kinnarps-al, szorosan együttműködünk több budapesti közösségi irodával. Segítettük az egyik legígéretesebb magyar freelancer-startup, a Briefly elindulását. Tartalmainkkal támogattuk a közép-európai affiliate marketing-hálózat, a Dognet, és a legátfogóbb hazai gig marketplace, a Qjob kommunikációját. 

Átfogó és sűrű kapcsolati hálóval rendelkezünk a teljes magyarországi freelancer-szcénában, beleértve a kapcsolódó kutatási programokat vezető intézeteket, az ország több városának számos coworking irodáját, és az olyan online freelancer-hálózatokat, mint a Briefly, a Techysium vagy a Zsolya.

A kiváló tartalomban hiszünk

A kezdetek óta abban hiszünk, hogy hosszú távon csak a kiváló minőségű tartalmak hoznak eredményt. Az elmúlt három évben ennek a stratégiának a mentén építettük a FreelancerBlogot, így mára a látogatóink zöme hirdetések nélkül érkezik az oldalra. Ennek a munkának a gyümölcsét élvezik a hirdető és együttműködő partnereink is.  

A cikkeink legalább 800 karakter hosszú, tartalmas írások. Az egyes blogposztok olvasottsága folyamatosan épül, egy-egy anyagunk hónapok, vagy akár évek múlva is referenciaként szolgálva egy témában. Így nem véletlen, hogy bár aktívan használjuk a social média csatornákat is, az oldal látogatóinak több, mint 80%-a organikusan, a keresőből érkezik.

Célzott elérés, hatékony kommunikációs csatornák

A FreelancerBlog nemcsak egy online magazin. A hazai szabadúszók közösségét és ezzel együtt a munka jövőjét építjük. A márka mögött egy rendkívüli csapat áll, akik több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a márkaépítés, marketing és szövegírás területén.

FreelancerBlog.hu online magazin

2018 februárja óta az elsőszámú magyar nyelvű tartalomplatform a független szakemberek számára.

Tuesday Talks meetup

A freelancer meetup, minden hónap második keddjén. 2013 óta működik, 2018 óta szinte minden hónapban megtartottuk. 

Freelancer Frekvencia podcast

2019 év vége óta folyamatosan az üzleti podcast-toplisták éllovasai között van.
Spotify Apple podcast

Social media csatornák

Aktívan használjuk a Facebook, Linkedin és Instagram felületeit, egy-egy kiemelt tartalmat, eseményt így széles körben tudunk kommnikálni.

FREELANCER FESTIVAL

2017 tavasza óta a szabadúszó életforma iránt érdeklődők legjobban várt éves eseménye. 

FREELANCER’S WEEK

A hazai freelancer ökoszisztéma egyhetes hibid konferenciája, ahol a szakma krémje adja át testreszabott, naprakész tudását.

Kapcsolat

Szívesen lennél az együttműködő partnerünk? PR cikket szeretnél megjelentetni, esetleg egy cikksorozatot, vagy szívesen előadnál valamelyik eseményünkön? Keress minket a hello[kukac]freelancerblog.hu email címen vagy a +36 20 312 7797-es telefonszámon!

Hirdetőink és együttműködő partnereink