Idén is megrendezésre kerül az Év Szabadúszója verseny Magyarországon!

A Work.buzz 2019-ben is megrendezi Az év szabadúszója versenyt! Ahogyan arról a 2019 októberi Tuesday Talks meetupon is beszámoltak a tavalyi év nyertesei, megéri pályázni, hiszen a díj értékes eleme lehet a személyes márkaépítésnek és konkrét ügyfél megkereséseket eredményezhet. Lássuk a részleteket:

A 2019-es verseny kategóriái:

A verseny célja a legkiválóbb:

  • szabadúszó
  • digitális nomád
  • mompreneur
  • IT freelancer
  • diák-munkavállaló

felkutatása. 

A verseny szervezői a nevezők példamutatásán keresztül szeretnék a szabadúszás, mint munkavállalási forma presztízsét erősíteni, továbbá elismerésben részesíteni az ilyen munkamódszerekkel dolgozó zászlóvivőket. A versenyt a Talentio Kft., a work.buzz platform fejlesztője kezdeményezte.

Hogyan tudok jelentkezni?

A verseny két fordulóból áll, október 15-től december 10-ig lehet jelentkezni a verseny weboldalán keresztül bármely kategóriára és szavazatokat gyűjteni a második fordulóba való bejutáshoz.

A nevezők december 20-ig tudják gyűjteni a szavazatokat, majd megkezdődik a második forduló, ahol egy szakmai zsűri pontozza kategóriánként a 10 továbbjutót. Mindezek után már csak a január végén megrendezésre kerülő díjátadó gála következik, ahol kiderül, kik az egyes kategória nyertesei.

A zsűri tagjai között olyan nevekkel találkozhatsz, mint: Filep Szilvia, a Freelancer Festival megálmodója és a Freelancer Blog főszerkesztője, Vigh Bori, Magyarország első számú utazó bloggere, a Backpacker.hu írója, Horváth Irma, a mompreneur mozgalom hazai mozgatórugója, a Morea Training ügyvezetője, Heal Edina, a Google volt vezérigazgatója, akit a Forbes Magazin az öt legbefolyásosabb nő közé választott üzleti élet kategóriában, és még sokan mások. 

További részletekért és a versenyre történő jelentkezésért ide kattints: https://work.buzz/azevszabaduszoja

Főállású szabadúszó, változatos ügyfélkörrel és számos izgalmas saját projekttel. Az Év szabadúszója díj nyertese 2018-ban. A FreelancerBlog szerkesztőségének oszlopos tagja, a Nomad Cruise állandó vendége, a MentorTribe egyik alapítója, 2019-ben pedig elindította kifejezetten szabadúszóknak szóló 3 hónapos mentorprogramját, a freelancerleszek.hu-t.